EXPOSANTENPROFIEL

RUIM 270 E-COMMERCEGERELATEERDE EXPOSANTEN

Al dertien jaar zijn de Webwinkel Vakdagen hét platform waar vraag en aanbod uit de e-commercebranche elkaar ontmoeten. Binnen de Benelux is dit daarbij het enige event dat zich specifiek richt op online zakendoen.

Ruim 270 vooraanstaande e-commerce dienstverleners nemen deze editie deel aan de beurs. Wil jij ook jouw kennis delen met een betrokken publiek van 13.000 geïnteresseerden? Schrijf je dan nu in als exposant.

Bekijk de exposantenlijst.

RELEVANTE ONDERWERPEN EN MEER DIEPGANG

Op de beursvloer vind je exposanten terug met diverse expertises: van marketing en big data tot betaaloplossingen en logistiek. De beursvloer heeft 1 keynotezaal en 11 themazalen waar een programma vol interessante cases en praktische tips verzorgd wordt door zowel standhouders als externe sprekers, toegespitst op specifieke thema’s en vraagstukken. De indeling van de beurs draagt er aan bij dat bezoekers de gehele beursvloer bezoeken. Op deze manier ontmoet je als exposant niet alleen bezoekers die specifiek op zoek zijn naar jouw oplossing, maar deel je ook je kennis en ervaring met geïnteresseerden uit andere hoeken.

Tijdens de komende editie zullen verschillende actuele onderwerpen als een rode draad door het sprekersprogramma lopen. Op beide dagen zullen in de zalen zowel praktijkvoorbeelden behandeld worden als experts aan het woord komen.

Exposanten bieden producten en diensten op het gebied van:

Webwinkel Ontwikkeling

Webshopsoftware
Webdesign
Content Management
Hosting
Internetserviceproviders
Webstatistieken
Beveiliging
Full service webwinkels

Marketing

Vergelijkingssites
Search
Affiliatie marketing
Online marketing
Social media
E-mail
Mobile
Internationalisering
Betaaloplossingen

Betaalsystemen

Incasso
Debiteuren- en crediteurenbeheer
Banken
Juridische adviesbureaus

Social Media & M-commerce

F-commerce
Sociale Netwerken
Mobiele sites & apps
Webcare
Social Commerce

Logistiek

Post- & pakketbezorging
Fulfilment
Voorraadbeheer

Hier wil jij toch niet ontbreken? Schrijf je nu in als exposant.


Nóg meer onder de aandacht komen bij de bezoekers?

Wil je jouw beursdeelname extra kracht bijzetten en nog prominenter in beeld komen bij de bezoekers van de beurs? Bekijk dan de sponsormogelijkheden.