Exposantenprofiel

Ruim 250 e-commerce gerelateerde exposanten

Al elf jaar zijn de Webwinkel Vakdagen hét platform waar vraag en aanbod uit de e-commerce branche elkaar ontmoet. Binnen de Benelux ook het enige event dat zich specifiek richt op het online zaken doen.

Ruim 250 vooraanstaande e-commerce dienstverleners hebben reeds hun deelname bevestigd. Wil jij ook jouw kennis delen met een doelgericht publiek van 11.000 geïnteresseerden? Schrijf je dan nu in als exposant.

Bekijk de exposantenlijst.

Relevante onderwerpen en meer diepgang

Op de beursvloer vind je exposanten terug op diverse gebieden. Van marketing en big data tot betaaloplossingen en logistiek. De beursvloer heeft 2 keynote zalen en 8 thema zalen waar een programma vol interessante cases en praktische tips verzorgd wordt door zowel standhouders als externe sprekers, toegespitst op een specifiek thema. Deze indeling zorgt ervoor dat bezoekers de gehele beursvloer bezoeken en niet per thema op zoek gaan naar hun vraagstuk. Op deze manier kun je als leverancier niet alleen gerichte bezoekers op je stand verwelkomen, maar ook bezoekers die niet gericht op zoek zijn en je op deze manier meer diepgaande informatie en focus kan bieden.

Tijdens de komende editie, zullen verschillende actuele onderwerpen als een rode draad door het sprekersprogramma lopen. Op beide dagen zullen in de thema zalen zowel een praktijkcase behandeld worden als een expert aan het woord komen.

Exposanten bieden producten en diensten op het gebied van:

Webwinkel Ontwikkeling

Webshop software
Webdesign
Content Management
Hosting
Internet service providers
Web statistieken
Beveiliging
Full service webwinkels

Marketing

Vergelijkingssites
Search
Affiliate marketing
Online marketing
Social media
Email
Mobile
Internationalisering
Betaaloplossingen

Betaalsystemen

Incasso
Debiteuren en crediteurenbeheer
Banken
Juridische adviesbureaus

Social Media & M-commerce

F-commerce
Sociale Netwerken
Mobiele sites & apps
Webcare
Social Commerce

Logistiek

Post & pakketbezorging
Fulfilment
Voorraadbeheer

Hier wil jij toch niet ontbreken? Schrijf je nu in als exposant.


Nóg meer onder de aandacht komen bij de bezoekers?

Wil je de beursdeelname extra kracht bijzetten en nog prominenter in beeld komen bij de bezoekers van de beurs? Bekijk dan de sponsormogelijkheden. Wil je meer weten over sponsoring? Wij zijn je graag van dienst met een persoonlijk advies op maat.