Dynamicweb & Bluedesk

Dynamicweb & Bluedesk

Wilt u een nieuwe corporate website of een geavanceerd e-commerce platform? Wilt u content en producten in één systeem beheren én daarnaast online succes behalen met uw onderneming? Dan bent u op zoek naar Bluedesk en Dynamicweb. Dynamicweb is hét All-in-One platform waarmee u naast content ook e-commerce producten eenvoudig kunt beheren en al uw online marketingactiviteiten actief kunt sturen en monitoren. Voor meerdere sites en shops in desgewenst meerdere talen. Met alle mogelijkheden voor personalisatie en relevantie.

Dynamicweb maakt standaard integraties mogelijk met o.a. Microsoft Dynamics AX/NAV/CRM, Exact, AFAS, Unit4, SAP, Oracle, JD Edwards, SalesForce of andere bedrijfssystemen en er is ook integratie mogelijk met diverse PIM-systemen, zoals o.a. het door Bluedesk geleverde Perfion PIM. De modulaire architectuur, de grote hoeveelheid standaard modules en de mogelijkheid om met meerdere talen en meerdere sites vanuit één All-in-One platform te werken maken Dynamicweb zeer krachtig.

Dynamicweb combineert Content Management, E-commerce, Online Marketing en Integratie in één platform. Uw bedrijf profiteert er optimaal van dat alle data op één plek beheerd wordt, met de mogelijkheid om op alle online kanalen gepersonaliseerde boodschappen te plaatsen. De kracht van een professioneel B2B en B2C platform vindt u in alle onderdelen van dit platform terug.