DynaGroup

DynaGroup

Dyna - Meer dan Bezorgen

We are Dyna en wij zijn 100% met zorg voor uw klant onderweg. Wij noemen dit more than delivery: dienstverlening afgestemd op de wensen van uw klant. Daar wordt iedereen blij van!
DynaGroup ontzorgt de klant met slimme oplossingen. Met 10 vestigingen en circa 2000 collega’s verspreid over de Benelux werkt DynaGroup iedere dag met veel passie om de verwachtingen van haar (eind)klanten te overtreffen. Enerzijds verbetert DynaGroup de operationele processen van haar klanten en anderzijds staan service op maat en de persoonlijke aanpak centraal. 

Als full-service bezorgspecialist zijn we het verlengstuk van succesvolle bedrijven en vergroten we de waarde van het bestelde product. Wij bezorgen, verzorgen en ontzorgen door (kostbare) producten op het door de klant gewenste moment en locatie te bezorgen. Bovendien monteren en installeren we de bestelde producten vakkundig en gaan we niet eerder weg voordat we alles hebben uitgelegd. Of het nu om een fles wijn, wasmachine of bankstel gaat, onze bezorgspecialisten zijn van alle markten thuis, dus ook in het uitvoeren van een identiteitscheck of leeftijdscontrole. Bij levering van grotere producten (koelkasten of wasmachines) zetten we twee bezorgers in. Eventuele oude producten en verpakkingsmaterialen worden gelijk meegenomen.

Dit is meer dan bezorgen. Wij gaan voor bezorgen afgestemd op de wensen van de klant en streven naar de maximale NPS-score om van iedere klant een fan te maken. En daar wordt iederéén blij van!

CSR-Beleid

Maatschappelijke verantwoordelijkheid en duurzaamheid zijn belangrijke uitgangspunten bij DynaGroup. Ons Corporate Social Responsibility (CSR) beleid is gebaseerd op een optimale afstemming tussen onze dienstverlening, de processen en onze organisatie. Dit beleid gaat over de thema’s: mensen, middelen, milieu en sociale omgeving en sluit aan bij het CSR beleid van onze moedermaatschappij bpost.

DynaGroup is sinds 2017 onderdeel van het Belgische bpost om onze krachten en logistieke expertise te bundelen.