Dimass Group B.V.

http://www.dimass.nl

Standnr: 202

Dimass Group B.V.

Dimass, het andere fulfilmentbedrijf

Van elke webshopbestelling een positieve ervaring maken. En dat positieve gevoel uitdragen door de hele order- en serviceketen. Dat is waar Dimass als fulfilmentbedrijf voor staat. U mag ons beoordelen op klantgerichtheid, flexibiliteit, snelheid en accuratesse. Als geen ander weet Dimass als partner uw merk, producten en service te waarborgen.

Wij doen het anders dan andere bedrijven. Omdat we vinden dat we onze samenwerking als een partnership zien. We hechten veel waarde aan een persoonlijke benadering van onze klanten. Bij Dimass krijgt u altijd een vaste contactpersoon die u kunt benaderen op de momenten dat u dat nodig vindt. Zaken die daarom vragen pakken we direct op en handelen we snel af. Ook als het ad-hoc vragen zijn hoort u van ons geen 'nee'.

Waarin wij ook anders zijn: bij ons kunt u afwijken van het grotere proces. U als partner heeft controle over het proces. Dimass heeft daar een duidelijke opvatting over. Zolang een product nog niet verzonden is, kan een bestelling worden aangepast. Die hoge mate van flexibiliteit krijgt u bij ons standaard.

Verantwoord ondernemen doen wij op verschillende fronten. We creƫren goede arbeidsomstandigheden voor onze medewerkers, zijn begaan met onze maatschappij en dragen graag een steentje bij op het gebied van duurzaamheid.