DigiState

DigiState

Zoekt u een website die altijd bereikbaar is? Werkt u graag met mensen die in begrijpelijk Nederlands kunnen uitleggen wat er fout gaat met de website of wat er niet handig is? DigiState is een vrolijke en directe jonge hosting provider (we bestaan pas sinds 2007) en richt zich op het leveren van bereikbare webhosting.

Wij helpen u om op een betaalbare wijze uw webshop, blog of bedrijfswebsite in de lucht te houden. Naast het hosten van de website helpen wij met je domeinnamen (nationaal- en internationaal) , email en beschermen wij u tegen hackers.

Voor ons is bereikbare webhosting niet alleen een site die altijd bereikbaar is maar ook een helpdesk die bereikbaar is en een uitleg die iedereen begrijpt. Het voordeel van een bereikbare webhosting partner is dat wij niet alleen verstand hebben van ICT zaken (wij staan in meerdere grote Nederlandse datacenters), maar wij kunnen ook mee denken en helpen om de snelheid van de website te verbeteren. Deze snelheid zorgt niet alleen voor een prettige beleving bij de gebruikers maar zorgt ook voor een goede ranking in Google.