De Groot Online Consultancy B.V.

De Groot Online Consultancy B.V.

Bij de start van elk online marketing traject maken we met elkaar een situatieanalyse van hoe de online business van de organisatie ervoor staat. Vervolgens zullen wij met een vast contactpersoon in jullie organisatie SMART doelstellingen bepalen voor de komende twaalf maanden. Deze doelstellingen zijn volledig meetbaar. Hierna maken wij afspraken over de prioriteiten en taakverdeling in de aankomende maanden op het gebied van online marketing.

 

Je hoeft jezelf dan ook niet af te vragen of er aan Google AdWords gewerkt moet worden, of de sociale media belangrijk zijn of dat e-mail marketing nu toch echt de aandacht moet krijgen. Wij helpen jullie de juiste keuzes te maken op het juiste moment. Volledige strategie en uitvoering, alleen strategie of het opleiden van medewerkers zodat ze het werk zelf kunnen doen, het kan allemaal.

 

Elke maand hebben jullie de beschikking over een vast aantal uren online marketing ondersteuning, afhankelijk van de behoeften. Het is tijd om te beginnen met MEER verdienen en MINDER uitgeven dankzij Online Marketing.