Datatrics B.V.

Datatrics B.V.

We helpen marketeers om gepersonaliseerde klantervaringen te leveren.
Met ons Customer Data Platform (CDP) breng je marketing data eenvoudig samen. Creëer relevante klantsegmenten in een handomdraai en zorg ervoor dat iedere bezoeker de juiste boodschap op het juiste moment te zien krijgt. Het resultaat? Een optimale customer journey en meer conversies. 

Ontzorg je marketingteam 

Verhoog data efficiëntie
Voorkom handmatig en tijdrovend beheer van data
Onze technologie voegt alle data van al jouw online en offline bronnen samen om hier 360 graden klantprofielen van te creëren die real time worden bijgewerkt. 

Verhoog je klantkennis
Ontdek de weg naar het hart van je klant
Met Datatrics verzamel je (gedrags)gegevens die (potentiële) klanten delen door de verschillende interacties met je kanalen. Ons algoritme genereert inzichten over het klantprofiel, conversie triggers, beslissingsfases en het beste moment om contact op te nemen. 

Personaliseer de customer experience
Laat je bezoekers zich speciaal voelen
Zodra de doelgroep in kaart is gebracht, kan de customer journey gecreëerd worden waarbij elke bezoeker alleen ziet wat hij/zij interessant vindt. Voorspel de volgende aankoop en verkoop alleen relevante items via cross-selling. 

Volg nauwkeurig de resultaten
Vergelijk campagneprestaties en verhoog de conversies 
Door Datatrics’ uitgebreide rapportages, krijg je gelijk inzicht in de resultaten van campagnes. Hierdoor kunnen er nauwkeurige datagedreven beslissingen worden genomen die direct impact hebben op jouw conversie en engagement. 

Datatrics graag in actie zien? We delen graag meer inspiratie. Klik hier.