Datatrics B.V.

Datatrics B.V.

We helpen marketeers om gepersonaliseerde klantervaringen te leveren.
Onze AI-aangedreven technologie verbindt gegevens van je marketingtools op één plek en geeft relevante inzichten in het gedrag en de voorkeuren van elke klant. Met Datatrics kun je conversies verhogen door gepersonaliseerde berichten en productaanbevelingen te creëren die mensen in contact brengen met inhoud waar ze van houden.

Versterk je marketingteam:

Zeg vaarwel tegen tijdrovende handmatige taken om gegevens te consolideren.
Onze technologie haalt klantgegevens uit meerdere bronnen en verbindt, organiseert en schoont dit op om uniforme 360-graden klantprofielen te creëren die in realtime worden bijgewerkt.

Vind de weg naar het hart van je klant.
Met Datatrics kunt je persoonlijke informatie vinden die klanten met je hebben gedeeld en krijg je inzicht in de interacties die zij hebben met je kanalen (website, e-mail, chat, enz.). Ons algoritme genereert ook informatie over het type klant, overtuigingstriggers, koopfase, de inhoud die ze mogelijk leuk vinden en de beste tijd om contact met hen op te nemen.

Zorg ervoor dat klanten zich speciaal voelen en graag tijd met je doorbrengen.
Zodra je je doelgroep kent, kun je de klantreis in kaart brengen en meerdere campagnes maken om ervoor te zorgen dat elke klant de berichten en producten van hun interesse op jouw website, e-mail of advertenties te zien krijgt. Voeg een specifieke call-to-action toe aan bepaalde webpagina's om een ​​extra duwtje in de richting van conversie en betrokkenheid te geven. Voorspel wat hun volgende aankoop zou kunnen zijn en pas cross-selling toe op relevante producten.

Vergelijk de prestaties van campagnes en verhoog je conversies.
Onze rapportage functie bevat grafieken waarin inzichten over de prestaties van je campagnes en bedrijfsresultaten worden weergegeven. Deze inzichten helpen je team bij A/B-testen om betrokkenheid en conversie percentages in realtime te meten.

Datatrics graag in actie zien? We delen graag meer inspiratie. Klik hier.