Dataedis

Dataedis

Dataedis is gespecialiseerd in het genereren, combineren, analyseren en exporteren van grote hoeveelheden data bestemd voor Online Retail. We bieden online retailers de volgende diensten:

Optimalisatie productassortiment: Middels een assortimentsscan kunnen we analyseren hoe uw assortiment zich verhoudt ten opzichte van andere spelers in de markt. Welke artikelen worden nu verkocht en welke producten ontbreken per subcategorie? Wat zijn alternatieven waar uw consumenten naar kijken: wat is de ‘evoked set’. Dataedis voorziet u middels updates van inzicht en advies over uw assortiment.

Prijsniveau optimalisatie: Dataedis biedt prijsinformatie aan voor vrijwel alle online verkochte artikelen. Wij kunnen u middels updates voorzien van inzicht in uw prijsniveau ten opzichte van de markt en specifieke individuele spelers. De frequentie van de updates is door u zelf te bepalen (zelfs updates meermaals per dag zijn mogelijk).

Product specificaties: Dataedis biedt productspecificaties voor een grote selectie van online verkochte artikelen. We kunnen de productspecificaties ook verrijken met technische-, functionele-, of marketing specificaties.

Samenvatting: Dataedis voorziet uw webwinkel van cruciale data om het assortiment, prijsniveau en specificaties te optimaliseren. Dit is per subcategorie en zelfs productniveau inzichtelijke te maken in de frequentie die u wenst. Dit draagt bij om de conversie te verhogen, de omzet te vergroten en de marge te optimaliseren voor uw webwinkel.

Dataedis is gevestigd op de VU (Vrije Universiteit) campus te Amsterdam.

Adres: De Boelelaan 1081 - W&N gebouw - kantoor M262, 1081 HV, Amsterdam

https://www.dataedis.com