CreditClick

CreditClick

CreditClick voor winkeliers
CreditClick is een nieuwe betaalmethode die instant en real time online kredieten als betaalmethode beschikbaar maakt voor klanten. Een klant hoeft zich slechts eenmalig te registeren, waarna bij een positieve scoring deze direct een krediet faciliteit krijgt. Deze krediet faciliteit kan meteen worden gebruikt om goederen en diensten aan te schaffen in jouw winkel tijdens het checkout proces. Jij ontvangt direct het volledige aankoopbedrag. CreditClick verhoogd de conversie in de winkel, zonder dat dit enige additionele kosten met zich meebrengt.  

Dit maakt CreditClick de eerste echt volledig gratis betaalmethode om te accepteren voor winkeliers.

Conversie
Met CreditClick kun je de conversie in de winkel verhogen door een CreditClick krediet faciliteit aan te bieden aan consumenten tijdens het checkout proces. Dit geeft consumenten direct koopkracht, wat resulteert in additionele verkopen.

Het CreditClick platform geeft de mogelijkheid to substantiƫle extra verkopen in de eCommerce wereld zonder enige kosten.

Dynamische Advertentie
Door onze gratis web plugin te gebruiken, is het mogelijk om de acceptatie van CreditClick al op de product pagina te laten zien voordat een consument het product in het mandje heeft gedaan. Hierdoor kan de consument zien dat CreditClick geaccepteerd wordt.

Direct Koopkracht
Consumenten willen iets aanschaffen, maar hebben de koopkracht niet? CreditClick geeft deze consumenten exact dit; koopkracht die ze direct kunnen gebruiken.

Geen Kosten
CreditClick is de eerste echt volledig gratis betaalmethode. Winkeliers betalen niet voor CreditClick. 
Geen Service Kosten. 
Geen Setup Kosten. 
Geen Sales Kosten.

Gegarandeerd Betaald
CreditClick transacties zijn gegarandeerde aankopen. De aankopen worden betaald op het moment dat de krediet faciliteit is goedgekeurd door de Krediet Verstrekker en door de consument wordt gebruikt voor de aanschaf. 

Direct Beschikbaar
CreditClick acceptatie wordt verzorgd door de Payment Service Provider (PSP). Als winkelier hoeft je alleen contact op te nemen met de PSP om CreditClick te activeren. Geen enkele technische inspanning is nodig. CreditClick zal direct beschikbaar zijn.