Cikam

Cikam

PackVertizing – een ware revolutie in verpakken!

Een gepersonaliseerde boodschap in full colour op een verzenddoos? Iedere klant een eigen unieke tekst of afbeelding? Dat kan met het nieuwste digitale printconcept 'PackVertizing'. PackVertizing is ontwikkeld door CMC Srl uit Italië. In combinatie met de wereldwijd bekroonde Cikam CartonWrap, het volautomatische inpaksysteem dat artikelen van verschillende afmetingen in een doos op maat verpakt, is PackVertizing een ware revolutie.

Augmented Reality (AR)

Het digitale printconcept is uitstekend geschikt voor branding en communicatie uitingen, maar ook voor Augmented Reality (AR). Door het verwerken van een onzichtbare codering in de afbeelding, start direct een filmpje als een smartphone op de afbeelding wordt gericht. Hierdoor wordt de boodschap nog persoonlijker en interactief en wordt het ontvangen van een pakket een ware belevenis.

Naast het feit dat PackVertizing een prachtige marketingtool is, levert dit concept tevens forse besparingen op. Er zijn geen voorraden voorbedrukte dozen meer nodig, maar vanuit één voorraad onbedrukt karton worden alle producten verpakt en voorzien van een persoonlijke bedrukking. 

Cikam CartonWrap

De Cikam CartonWrap verpakt automatisch producten van diverse afmetingen in een kartonnen doos op maat, tot maar liefst 1.000 dozen per uur. Dit levert een hogere productiviteit en efficiëntie op, één voorraad karton, minder opslagruimte en volumereductie (lagere verzendkosten DIM weight). 

PackVertizing in combinatie met de bekroonde Cikam CartonWrap levert een pakket van de juiste omvang, dat selectieve bijlagen kan bevatten, milieuvriendelijk is en ook nog eens een full colour persoonlijke boodschap aan de consument overbrengt. Een ware revolutie in verpakken!

Etiketteren

Naast het verpakken zorgt Cikam ook voor het verzendetiket op de verpakking of de retourlabel in uw pakket. Voor zowel het handmatig als het automatisch bedrukken en aanbrengen van etiketten heeft Cikam een breedt assortiment aan systemen. Cikam levert oplossingen op maat en zorgt met haar eigen technische dienst dat de systemen goed blijven draaien.