ChannelEngine.com

ChannelEngine.com

Verkoop méér op de grootste nationale en internationale marktplaatsen via het SaaS-platform ChannelEngine. Geen ingewikkeld integratieproces. Geen gedoe. We koppelen uw huidig e-commerce platform, ERP-platform of logistieke systeem aan ChannelEngine en u kunt meteen aan de slag. Merken, distributeurs en retailers kunnen zo snel en eenvoudig hun bereik en omzet vergroten.

Met behulp van eindeloze filtermogelijkheden en prijsregels kunt u zelf bepalen welke producten op welke marketplace worden verkocht. U kunt bijvoorbeeld een bepaald merk of een bepaalde kleur uitsluiten, of enkel artikelen binnen een bepaalde prijsklasse doorsturen. En met de repricer functionaliteit bewegen uw prijzen automatisch mee met veranderende prijzen van concurrenten, gebaseerd op uw eigen instellingen en wensen.

ChannelEngine

Via ChannelEngine is het mogelijk om op elke marketplace nieuwe producten toe te voegen. Via onze content koppeling worden uw categorieën aan die van de marketplace gekoppeld en kunnen producteigenschappen vanuit uw eigen systeem worden gevuld. Uw producten staan vervolgens automatisch online en u hoeft niet meer handmatig of met ingewikkelde excel- of csv-bestanden te werken. Uw productinformatie wordt verder automatisch gesynchroniseerd met een marketplace en is zo altijd up-to-date.

Wordt er een product via een marketplace verkocht? Dan wordt dit automatisch naar uw eigen systeem doorgestuurd. Retouren kunnen ook automatisch opgehaald en verwerkt worden via ChannelEngine.

Als uw voorraad bij het fulfillment centrum van de desbetreffende marketplace op is, dan kunt u automatisch verder verkopen met uw eigen voorraad. Zo hoeft u nooit ‘nee’ te verkopen aan potentiële klanten!

Wist u dat u niet eens een webshop nodig heeft om online te verkopen op marketplaces zoals Amazon en bol.com? Met ChannelEngine is het bijvoorbeeld mogelijk om automatisch facturen naar uw klanten te sturen. Dit kan met de juiste BTW-nummers en in de taal waarin de klant spreekt. Daarnaast heeft ChannelEngine een currency converter die automatisch de juiste prijzen berekent en op commerciële prijzen afrondt.

Stap nu in en vergroot uw omzet!