Bunzl Retail & Industry

Bunzl Retail & Industry

Business partner TW

Een verpakking is nét zo belangrijk als de inhoud!

Bunzl Retail & Industry presenteert tijdens de Webwinkelvakdagen 2018 hoe je extra waarde kan toevoegen aan je verzending door de juiste verpakking te kiezen. Bescherming, beleving en een optimaal inpakproces staan hierbij centraal.

Tijdens de Webwinkelvakdagen presenteert Bunzl een ruim assortiment verzendverpakkingen, van isolerende verzendverpakkingen om uw foodproducten gekoeld te versturen tot custom made verzenddozen in de mooiste bedrukkingen voor een geweldige beleving.

Verzendverpakkingenshop.nl

Ook voor standaard brievenbusdoosjes, Amerikaanse vouwdozen en tape in kleinere aantallen bent u bij ons aan het juiste adres. Via www.verzendverpakkingenshop.nl bestelt u eenvoudig en snel alle verpakkingsmaterialen die u nodig heeft. Verzendverpakkingenshop is onlangs uitgebreid met een assortiment foodverpakkingen speciaal ontwikkeld voor retailers en speciaalzaken in bijvoorbeeld groente en fruit, brood, vis, vlees en delicatessen en een assortiment verzenddozen van het A-merk Colompac.

Colompac

Colompac heeft een breed assortiment verzendverpakkingen van topkwaliteit en beschikt bijvoorbeeld over Eurobox-dozen die, ongeacht het formaat, altijd passen op een Europallet. De inpaktijd kan flink verkort worden dankzij handige plakstrips. Door de autolock-bodems zijn de dozen in een handomdraai in elkaar gezet. Daarnaast heeft ColomPac tal van oplossingen voor het vervoer van specifieke productgroepen, zoals elektronica of glazen flessen.
 

Cell Pack Thermo

CPT is een koelverpakking die, in tegenstelling tot bijvoorbeeld een EPS-oplossing, volledig recyclebaar is en die voor 100 procent gemaakt is van papiervezels. Ze bestaat uit een doos met een isolatiepack, waar de versproducten in neergelegd worden.De producten worden vervolgens afgedekt met een of meerdere gelpacks die op de juiste temperatuur gekoeld zijn, waarna de isolatiepack dichtgevouwen wordt en de doos wordt geseald. Aangezien de isolatiepack strak om het product heen zit, is er geen sprake van loze ruimte, die, zoals bij veel andere verpakkingsoplossingen, nodeloos gekoeld wordt. De CPT onderscheidt zich bovendien nog door een koeltijd waar andere oplossingen doorgaans niet aan kunnen tippen.

 


Wij verwelkomen u graag op onze stand, standnummer 290, tijdens de Webwinkelvakdagen 2018!