Brenger

Brenger

HET BESTE TRANSPORT, FLEXIBEL GEREGELD

Elke dag, overal in Nederland en België. De best presterende koeriers van Brenger platform bezorgen grote artikelen voor jouw bedrijf. Eenvoudig in gebruik, voor een scherp tarief én minder CO2-uitstoot. Hoe we dat doen? Door de koeriers bussen zo goed mogelijk te vullen op de meest efficiënte routes.

Bij Brenger doen wij er alles aan om het transport van grote, onhandige spullen makkelijk en voordelig te maken. Ons platform koppelt transporten aan de lege plekken in de bussen van de professionele koeriers die toch al die kant op gaan. Zo veranderen we samen de ongelooflijk inefficiënte manier van grote spullen vervoeren, voorkomen we onnodige CO2-uitstoot en maken we het transport voordeliger voor de klant en de koerier. Dankzij ons netwerk met 300+ best beoordeelde koeriers op de weg, garanderen wij kwalitatief transport van grote producten en zijn wij een trotse partner van o.a. Loods 5, Goossens, Zuiver, Pronto, Shops United, Marktplaats en BVA.

Waarom Brenger?

 • 500+ BESTE KOERIERS

 • Bij elk transport wordt de koerier beoordeeld. Alleen de best presterende koeriers rijden voor onze zakelijke klanten.

 • CONTROLE EN GEMAK

  Wij informeren de klant van A tot Z en zorgen voor live-tracking.

 • MEER SERVICE

  Same day of next day bezorging? Geen probleem. Ook etage service en montage service is mogelijk.

 • VOORDELIG DOOR EFFICIENTIE

  Elke koeriersbus op de weg vullen is voordelig voor klant, koerier en milieu.