Bluedesk E-business & Dynamicweb

Bluedesk E-business & Dynamicweb

Converterende e-commerce oplossingen die bijdragen aan digitale groei en online succes, daar zorgen de e-commerce specialisten van Bluedesk voor met het e-commerce platform van Dynamicweb. Vanuit een integrale aanpak realiseert en optimaliseert Bluedesk jouw e-commerce kanalen. Het succes van de klanten staat daarbij altijd centraal en is de voedingsbodem voor de drive en passie bij het realiseren en optimaliseren van e-commerce oplossingen. Of die nu op de zakelijke markt (B2B) is gericht of op de consumentmarkt (B2C). Of op beide (B2B2C).

De basis van je commerce omgeving wordt gebaseerd op het bewezen platform van Dynamicweb. Als geen ander weet Bluedesk deze in te richten en te integreren met jouw ERP, CRM, PIM of financiële systeem, payment providers en logistieke oplossingen. In de ruim 24 jaar die Bluedesk actief is hebben wij vele systemen gekoppeld en gezorgd dat deze als één bedrijfsketen optimaal kunnen renderen met de e-Commerce platformen. Zo bouwt Bluedesk niet alleen mooie, maar ook een zeer efficiënt e-Commerce platform met Dynamicweb.

Van Bluedesk & Dynamicweb: Caas, geheel verzorgde e-commerce van begin tot eind

Volledig ontzorgd e-commerce bedrijven, wie wil dat nou niet?
Met Caas heb je binnen twee maanden een compleet ingerichte webshop. Je wordt volledig ontzorgd op het gebied van techniek, marketing, doorontwikkeling & support.

Bestellen, betalen en bezorgen was nog nooit zo eenvoudig! Voor een vaste prijs per maand krijg je alles wat je nodig hebt om online succes te behalen. Met Caas heb je zelfs een compleet marketingteam tot je beschikking! 

Het enige dat je hoeft te doen is ervoor zorgen dat je organisatie er klaar voor is. 
https://bluedesk.nl/caas