BGMA

https://www.bgma.nl

Standnr: B13

BGMA

BGMA – Bespaar geld met automatiseren!

Ben je ook veel werk dubbel aan het doen en wil je geld en tijd besparen. Bezoek ons dan op de beurs om te kijken hoe jij geld kunt besparen. Wij helpen webshops met efficiënte oplossingen om zo tijd en dus geld te besparen. Een nieuwe webshop? Ook jou kunnen we helpen!  Werk je bijvoorbeeld in 3 verschillende systemen en moet je in ieder systeem die orders en klantgegevens invoeren? Daar ben je per order veel tijd aan kwijt. Dat kan makkelijker!

Plaatjes aanpassen

Een van onze easy tools is  een tool voor bedrijven die veel tijd kwijt zijn aan bewerking van plaatjes die in verschillende formaten aangeleverd worden door leveranciers. Je voert het plaatje in de tool en  in een handomdraai heb je jouw plaatje in de maat en bestandsformat zoals jij wilt op je webshop.

Warehouse management

Een betaalbare PIM oplossing of een warehousemanagement systeem om inzicht te hebben in jouw voorraden? Wij hebben de ervaring en kennis om dit voor jou te implementeren. Ook worden we ingeschakeld voor maatwerk aanpassingen aan websites die zich willen onderscheiden van de concurrent.

Kortom voor het echte programmeerwerk zijn wij de ideale partner. Ons motto is Bespaar Geld Met Automatiseren.