BD Rowa™

BD Rowa™

Verhoog uw automatiseringsgraad

Wij bieden oplossingen voor het veilig en snel orderverzamelen van kleine en grote ordervolumes. Betrouwbare, in de branche bewezen technologie garandeert maximale prestaties in de supply chain, zelfs in piektijden – als systeemuitbreiding of als stand-alone oplossing.

Innovatieve oplossingen voor geautomatiseerd voorraadbeheer

  • Door het gebruik van onze systemen versnellen we uw processen – van inkomende goederen en serialisatie tot magazijnbeheer en inventarisatie tot en met orderpicken en tracking.
  • Individueel schaalbaar oplossingsontwerp – past zich nu en in de toekomst aan uw eisen aan.
  • Verbinding met uw ERP-systemen en materiaalstroomregelaars via onze eigen interface die al over de hele wereld in gebruik is.
  • Maandelijkse evaluaties in het machinebeheer-dashboard voor continue verbetering van prestaties van uw magazijn

BD Rowa™ levert innovatieve en betrouwbare producten op het gebied van farmaceutische logistiek. Als pionier in automatisering en digitalisering, op het hoofdkantoor in Kelberg (Duitsland), ontwikkelt en produceert het bedrijf oplossingen voor apotheken, ziekenhuizen, de farmaceutische industrie en blistercentra. Achthonderd werknemers over de hele wereld zetten zich in voor een deskundige en betrouwbare klantenservice. Rowa maakt deel uit van het wereldwijde medische technologiebedrijf Becton Dickinson (BD). Onze gedeelde visie is om gezondheidszorg veilig en duurzaam te maken.