Advisie

Advisie

De e-commerce koppeling met Exact software

Connect Exact met Magento, Shopware, Prestashop & WooCommerce! Naast standaard oplossingen zoals de Webshop Connector of de Afletter Module bieden wij ook oplossingen op maat zodat jij je volledig kunt focussen op succesvol online ondernemen. 

Meer informatie over onze e-commerce oplossingen

E-commerce processen snel en gemakkelijk verwerken

De wereld van een online ondernemer staat nooit stil; technische mogelijkheden volgen elkaar in razensnel tempo op. Je krijgt te maken met verschillende processen; hoe verwerk ik de bestellingen en de retouren, hoe laat ik de verzending vlekkeloos verlopen, sla ik producten op in mijn eigen magazijn of ga ik werken met dropshipment partners. Het antwoord op deze vragen is; software. Software staat namelijk aan de basis van het strak organiseren van e-commerce processen. Zie jouw ERP pakket als de single source of truth van waaruit je opereert; alle data staan hierin en iedereen werkt met dezelfde actuele informatie. Jouw fysieke winkel of webshop zijn slechts verkoopkanalen.

Meer informatie over e-commerce processen

Advisie: platinum partner van Exact

Advisie bedient al 37 jaar klanten in geselecteerde branches waaronder de groothandel en e-commerce; onze toegevoegde waarde komt voort uit kennis van jouw zaken.
Onze organisatie ondersteunt je bij het verkrijgen en behouden van een commerciĆ«le- en organisatorische voorsprong waardoor u jouw onderscheidend vermogen kunt versterken.
Om aan de klantvraag te kunnen voldoen en je optimaal te bedienen, beschikt Advisie naast eigen specialisten over een netwerk van strategisch gekozenprofessionals en partners.

Over Advisie