Evoworks Webwinkel Vakdagen 2020

“Of je nou leads wil genereren, je merk meer exposure wil geven of je als thought leader wil profileren: het kan allemaal.”

De groei van e-commerce industrie gaat met de snelheid van het licht. In de eerste helft van 2019 werd er volgens een onderzoek van Thuiswinkel.org aan online aankopen in het b2c segment alleen al €12,5 miljard besteed aan zowel producten als diensten. Daarmee groeit de markt ook enorm. Steeds meer bedrijven gaan dus online. Maar hoe word je gevonden tussen die enorme poel? En hoe zorg je ervoor dat je nieuwe klanten en partners aanhaakt?

Volgens Bert Cillessen, e-commerce consultant Evoworks, is daar een duidelijk antwoord op: de Webwinkel Vakdagen. Cillessen: “De WWV is een van de eerste grote evenementen die volledig is gericht op e-commerce.”

Bert Cillessen van exposant Evoworks aan het woord

Evoworks is een bedrijf dat is gespecialiseerd in e-commerce marketing. Naast het uitvoeren van operationele marketingactiviteiten als SEA en SEO, denkt het bedrijf ook strategisch mee en zet het eigen ontwikkelde marketingmodellen en werkwijzen in. Evoworks staat inmiddels al tien jaar op de beurs, Cillessen zelf exposeert er namens Evoworks nu drie jaar.

Je kan dus stellen dat Evoworks de nodige ervaring heeft opgedaan de afgelopen jaren. Ondanks dat Cillessen niet alle jaren mee heeft gedraaid, kan hij namens Evoworks voldoende over hun beursdeelname vertellen: “Toen Evoworks besloot deel te nemen, bestond het bedrijf twee jaar. Destijds wilden we meer brand-exposure creëren en omdat de WWV toen al naam had gemaakt, was het een vrij eenvoudige keuze om te komen exposeren.”

Leadgeneratie 

Verschillende bedrijven gebruiken de WWV voor verschillende doeleinden. Wat voor Evoworks het belangrijkst is tijdens de WWV is het genereren van leads. Cillessen: “Het is daarnaast erg belangrijk om de al bestaande klanten de spreken en die relaties te onderhouden. Al onze partners en klanten komen hier naartoe, dus een contactmoment is snel gemaakt.”

Betrouwbare partner

De Webwinkel Vakdagen kent een groot aantal verschillende bezoekers. Het profiel loopt uiteen van groothandel, tot (r)etail en van leverancier tot softwarebedrijf, alles en iedereen die iets in digital commerce doet, bevindt zich op de beursvloer van de Webwinkel Vakdagen.

De ideale bezoeker voor Evoworks is voornamelijk de webshop-owner met een omzet ondergrens van 1 miljoen euro. Cillessen: “Wat voor ons belangrijk is, is dat er veel data door zo’n shop loopt. Daarnaast willen we hier op de beurs laten zien dat wij een betrouwbare partner zijn in de strategische keuzes die wij voor onze klanten maken.”

“Alles aanwezig om jouw beurs succesvol te maken”

Cillessen raadt ieder bedrijf aan om hier exposeren omdat iedereen uit het e-commerce landschap aanwezig is: “Of het gaat om het werven van potentiële klanten, het meten van de concurrentie of het vinden van logistieke partners. Of je nou leads wil genereren, je merk meer exposure wil geven of je als thought leader wil profileren: het kan allemaal. Alles is hier aanwezig om jouw beurs succesvol te maken.”

Ben je benieuwd geworden naar de opties? Vraag dan direct een brochure aan!

Oriëntatiegesprek plannen

Benieuwd of deelname aan de Webwinkel Vakdagen past bij jouw organisatie en doelstellingen? Vraag een oriëntatiegesprek aan met een van onze account managers, leg jouw situatie voor en ga samen op zoek naar een voorstel dat aan jouw wensen voldoet.

 

Kunnen wij je helpen?

Kunnen wij je helpen met meer informatie of een advies op maat? Plan een 1:1 of neem direct contact op.

Ylona en Bo

Ylona Rooijakkers
Commercieel
Manager
ylona@ogz.nl
040 - 280 8409

Bo van Tongeren
Account Manager

bo@ogz.nl
040 - 280 8409