Hierom bezoek jij als digital leader de WWV

Vind partners & tools die jou verder helpen groeien

Digital commerce neemt een steeds belangrijkere rol in, helemaal het afgelopen jaar, en bedrijven die hierin geïnvesteerd hebben zijn nu spekkoper. Met die groei ontstaan nieuwe uitdagingen. Kom daarom op 2 & 3 april naar de Webwinkel Vakdagen in de Jaarbeurs Utrecht. Dit is al meer dan 16 jaar dé vakbeurs op het gebied van digital commerce. Vind hier de kennis, de toekomstige partners en de oplossingen die je nodig hebt om jouw e-commerce business naar het volgende niveau te tillen.

Bezoek de WWV

23 & 24 januari | Jaarbeurs Utrecht

De afgelopen periode heeft online een enorme vlucht genomen. Veel digital commerce bedrijven in het MKB segment zagen hun omzet enorm stijgen. Dat is goed nieuws, maar hier komen nieuwe uitdagingen bij kijken. Hoe ga je bijvoorbeeld die online vraag bijbenen? Hoe zorg je ervoor dat je betalingen vlot blijven lopen? De Webwinkel Vakdagen helpt jou bij die snelle groei door de juiste mix van kennis, netwerk en oplossingen aan te bieden op de beursvloer.

Meer over de WWV

“Ik ben enorme liefhebber van de cases. Het is erg interessant om te weten waar andere webshops tegenaan lopen en hoe zij dit oplossen.”

Oscar Diele
CEO Flinders Design
 

Bekijk alle lezingen

Wil jij een efficiënt & compleet overzicht van het e-commercelandschap?

Het hele e-commerce landschap is vertegenwoordigd op de Webwinkel Vakdagen. Zo krijg je op een efficiënte manier een mooi overzicht van alle aanbieders op het gebied van digital commerce. En aangezien de hele digital commerce branche aanwezig is, is de beurs een perfecte plek om jouw netwerk te spreken of uit te breiden.

Bekijk het overzicht

Op de WWV vind je alle digitale disciplines onder een dak!

Vind de oplossing voor jouw uitdaging

Zit jij met een vraagstuk op het gebied van conversie-optimalisatie, (groen) bezorgen, digital advertising of een ander e-commerce topic? Bezoek dan een van de vele lezingen. Inspirerende bedrijven delen hun best practices waar direct toepasbare tips uit voortvloeien. Vind de inspiratie waar je zelf mee verder kan of zoek de geschikte oplossing bij een van onze exposanten.

Vergelijk partners & technologieën

Bij groei horen nieuwe uitdagingen. Wil jij externe expertise in huis halen of ben je op zoek naar nieuwe technologieën om de stijgende vraag bij te kunnen benen? Op de Webwinkel Vakdagen vind je alle innovaties en oplossingen op het gebied van digital commerce zodat jouw snelgroeiende bedrijf kan blijven groeien.

Ontdek de trends & ontwikkelingen

Naast de concrete vraagstukken die er nu liggen, is op de hoogte blijven van de trends en ontwikkelingen een voorwaarde voor aanhoudende groei. Tijdens de Webwinkel Vakdagen kun je met het volgen van lezingen en het bezoeken van de stands precies zien welke trends en ontwikkelingen er spelen in de e-commerce wereld.

In 5 stappen maak jij een succes
van je beursbezoek

  1. Bepaal wat je uit je beursbezoek wilt halen 

  2. Bekijk welke exposanten daarbij aansluiten

  3. Bekijk welke lezingen interessant zijn voor jou

  4. Schrijf je direct gratis in!

  5. Laat relaties weten dat je erbij bent op 2 en/of 3 april 2025

Schrijf je gratis in

Kunnen wij je helpen?

Heb je vragen over het bezoeken van de Webwinkel Vakdagen? Amber staat voor je klaar!

Amber Mous
Office Manager
marketing@ogz.nl
+31(0)40-280 95 00

Amber