Hierom bezoek jij als digital leader de WWV

Blijf voorop lopen & versterk je concurrentiepositie

De digital commerce wereld kende de afgelopen jaren een enorme groei. Als leider op digitaal gebied heb je daar ongetwijfeld profijt van gehad. Hoe zorg je ervoor dat die groei doorzet zodat je voor blijft lopen op de concurrentie? Bezoek op 2 & 3 april de Webwinkel Vakdagen in de Jaarbeurs Utrecht. Dit is al meer dan 17 jaar dé vakbeurs op het gebied van digital commerce. Hier komt het hele netwerk bij elkaar, wissel je kennis uit en vind je nieuwe partners en technologie.

Bezoek de Webwinkel Vakdagen 

2 & 3 april | Jaarbeurs Utrecht

De Webwinkel Vakdagen helpt jou bij het maken van de juiste beslissingen zodat jouw organisatie kan blijven vernieuwen. Dankzij het uitgebreide aanbod en de goede mix tussen lezingen en leveranciers, is dit de plek waar jij moet zijn als jij die digitale koppositie wilt behouden.
 

Meer over de Webwinkel Vakdagen

Colette van Eerd (Jumbo) als keynotespreker op de WWV

“Je komt altijd mensen tegen die je al een tijd niet hebt gezien. Daar komen meestal meteen afspraken uit”

Oscar Diele
CEO Flinders Design

 

Alle digital commerce disciplines efficiënt onder één dak!

Het hele e-commerce landschap is vertegenwoordigd op de WWV, van payment tot (sustainable) fulfillment; van business-software tot digital marketing & advertising. Zo'n 250 exposanten kunnen niet wachten om kennis uit te wisselen in de Jaarbeurs Utrecht. Bezoek de WWV en krijg een efficiënt overzicht van alle aanbieders op het gebied van digital commerce. Versterk de banden in jouw netwerk, ontmoet nieuwe partijen en ontdek de laatste ontwikkelingen.

Vergelijk partners & technologieën

In deze tijd en markt is het vasthouden, of zelfs het uitbreiden, van je positie een absolute must. Blijven vernieuwen is daarom belangrijk. Tijdens de Webwinkel Vakdagen vind je alle innovaties en oplossingen op het gebied van digital commerce die nodig zijn om voorop te blijven lopen.

Vind een oplossing voor een (strategisch) vraagstuk

Heb je specifieke vraagstukken over een bepaald strategisch item, zoek je een oplossing voor een uitdaging of ben je simpelweg op zoek naar inspiratie? Bezoek dan een van de vele lezingen. Het lezingenprogramma biedt een scala aan inspirerende thema’s, van conversieoptimalisatie tot logistieke onderwerpen.

Volg de trends en ontwikkelingen
 

Tijdens de Webwinkel Vakdagen kun je met het volgen van lezingen en het bezoeken van de stands precies zien welke trends en ontwikkelingen er spelen in de e-commerce wereld. Volg daarom de lezingen en vergaar de inspiratie en kennis die nodig zijn om leading in digital commerce te blijven. 

In 5 stappen maak jij een succes
van je beursbezoek

  1. Bepaal wat je uit je beursbezoek wilt halen 

  2. Bekijk welke exposanten daarbij aansluiten

  3. Bekijk welke lezingen interessant zijn voor jou

  4. Schrijf je direct gratis in!

  5. Laat relaties weten dat je erbij bent op 2 en/of 3 april 2025

Schrijf je gratis in

Kunnen wij je helpen?

Heb je vragen over het bezoeken van de Webwinkel Vakdagen? Sharon staat voor je klaar!

Sharon Gielen
Office Manager
sharon@ogz.nl
+31(0)40-280 95 00

Sharon