Beurs overzicht

Waarom bezoeken?

Bezoek de Webwinkel Vakdagen en breid je e-commercekennis in twee dagen uit!

Ervaringsdeskundigen en topbestuurders delen hun kennis en ervaring in een uitgebreid programma vol uiteenlopende actuele onderwerpen uit de e-commercebranche. In 11 lezingenzalen en 1 grote keynotezaal worden meer dan 200 inspirerende sessies verzorgd door sprekers uit binnen- en buitenland. Alle informatie die jij nodig hebt om van 2022 een succes te maken op één plek.

Krijg advies van vele experts

Er staan 280 e-commerceleveranciers klaar om jou te adviseren. Zij bieden ervaringen, inzichten en hands-on oplossingen waarmee jij direct aan de slag kunt: van marketingoplossingen en webshopsoftware tot aan e-commerce platforms en Payment System Solutions.

Wissel ervaringen uit met 13.500 vakgenoten

Met ruim 13.500 bezoekers is er meer dan genoeg gelegenheid om te netwerken met andere E-tailers, multichannel retailers en prominenten uit de branche. Ontmoet en wissel dus 2 dagen lang ervaringen uit met duizenden professionals uit jouw vakgebied.

Laat je inspireren door topsprekers

Wie kan jou beter vooruit helpen dan de absolute toppers uit de e-commerce? Daarom staat ons programma bol van prominente sprekers die jou inspireren, belangrijke inzichten meegeven en je vooruit helpen met handige tips en tricks. 

E-commerce professional en op zoek naar nieuwe inzichten?

Ben jij een expert op het gebied van e-commerce en wil je jouw kennis verrijken met nieuwe inzichten of ben je juist nieuw in deze wereld en hongerig om te groeien? Op de Webwinkel Vakdagen vind je altijd de juiste informatie, die je vooruithelpt in jouw branche. Of je nu op zoek bent naar een case study met praktische tips die je zelf kunt toepassen of een sessie over omnichannelstrategie: de Webwinkel Vakdagen bieden het! Bezoek de Webwinkel Vakdagen en vind de informatie die past bij jouw behoeften en interesses.

Aanmelden voor de Webwinkel Vakdagen Summer Edition is nog niet mogelijk. Wil jij als eerste weten wanneer de inschrijving open gaat? Laat je gegevens achter en wij houden jou op de hoogte! 

Houd mij op de hoogte