Lees de testimonial van Oscar, CEO bij Flinders Design

Bezoekers aan het woord

Wie kan er nu beter vertellen hoe waardevol een bezoek aan de Webwinkel Vakdagen is, dan onze bezoekers?
Bezoekers vertellen hoe de WWV helpt bij het behalen van hun (groei)doelstellingen.

“De beurs is perfect om contact te leggen. Je hebt vrijwel direct aanspraak”

 

- Oscar Diele, CEO @ Flinders Design

Oscar is bezoeker en spreker van het eerste uur. Hij heeft de beurs zien groeien tot wat het nu is.

Professionele beurs

“De beurs is enorm geprofessionaliseerd. Je ziet dat exposanten nu diepgaand gespecialiseerd zijn. En er wordt steeds meer geld en energie in gestoken om een goede positionering neer te zetten. Tegelijkertijd zie je dat er ruimte ontstaat voor nieuwe leveranciers.”

Ook in de bezoekers ziet hij meer diversiteit: “In de eerste jaren vond je vooral pioniers, nu is het bezoekersprofiel een stuk breder: van Twinkle top 100 spelers tot zelfstandige webshophouders. Die diversiteit is goed om te zien.”

Netwerken, kennis opdoen & nieuwe contacten leggen

“Ik vind de beurs een fijne plek om heen te gaan, met name omdat je zoveel verschillende mensen op één dag kunt ontmoeten. Ik spreek veel leveranciers en collega-ondernemers. De hele branche komt er bij elkaar. Je komt altijd mensen tegen uit het vakgebied die je al een tijd niet meer hebt gezien. Daar komen meestal meteen afspraken uit. Daar kijk ik ieder jaar echt naar uit.”

“Bovendien ben ik een enorme liefhebber van de cases die gepresenteerd worden. Het is erg interessant om te weten waar andere webshops tegenaan lopen en hoe zij dit oplossen. De dekking van onderwerpen is ook erg goed.”

Tot slot gebruikt Oscar de beurs ook om zich te oriënteren op nieuwe partners. “De beurs is perfect om initieel contact te leggen. Ik merk ook dat dit heel laagdrempelig gaat, je hebt vrijwel direct aanspraak.”

Een instituut

“Ik vind het een hartstikke goed event. Het is ieder jaar de moeite waard. De Webwinkel Vakdagen is echt iets waardevols, het is een instituut.”

Wil jij net als Oscar je netwerk binnen de digital commerce branche uitbreiden? Bezoek de Webwinkel Vakdagen op 29 & 30 maart 2023. 

Oscar Diele (CEO Flinders Design): "De Webwinkel Vakdagen is een instituut"