ShoppingTomorrow

Shopping Tomorrow

De snelle veranderingen in het consumentengedrag, technologieën en de opmars van de marktplaatsen uit het buitenland vragen om een goede voorbereiding van retailers. En dat is precies de reden dat ShoppingTomorrow is opgericht.

ShoppingTomorrow is het digital commerce-platform voor alle e-commerceprofessionals. Gezamenlijk verkennen, onderzoeken en dragen we bij aan de transformatie van B2C- en B2B-retail. Wat betekenen bijvoorbeeld toekomstige ontwikkelingen op het gebied van businessmodellen, customer journey en technologie voor BV Nederland? Het onderzoeksplatform is in 2013 geïnitieerd door Thuiswinkel.org en wordt ondersteund door 20+ Nederlandse branche- en belangenverenigingen.

ShoppingTomorrow en de Webwinkel Vakdagen

In mei 2017 is de huidige cyclus van ShoppingTomorrow gestart. De 27 expertgroepen zijn elk met een ander thema en vraagstuk aan de slag gegaan. De thema's lopen uiteen van Cross-Border (e-)Commerce tot B2B2C: business to human en Innovation & E-fulfilment. Gedurende het jaar hebben zij hun bevindingen vastgelegd in een bluepaper. Tijdens de Webwinkel Vakdagen presenteren de groepen de resultaten van het onderzoek per thema. Daarnaast lanceert ShoppingTomorrow het boek waarin alle bluepapers zijn gebundeld, mis het niet! Je vindt op ons standnummer 14 (onderdeel van de stand van Thuiswinkel.org).