ShoppingTomorrow

De snelle veranderingen in het consumentengedrag, technologieën en de opmars van de marktplaatsen uit het buitenland vragen om een goede voorbereiding van retailers. En dat is precies de reden dat ShoppingTomorrow (voorheen Shopping2020) is opgericht.

ShoppingTomorrow is het onderzoeksplatform waarbij we antwoord geven op de vraag:  Hoe winkelt de consument in de toekomst en welke acties moeten genomen worden op zowel nationaal-, branche- als bedrijfsniveau zodat retailers succesvol blijven inspelen op alle ontwikkelingen in binnen- en buitenland? Ruim 450 experts uit de retailbranche zijn aangesloten bij het platform. Samen bundelen zij hun kennis en ervaring om goed voorbereid te toekomst tegemoet te gaan.

ShoppingTomorrow en de Webwinkel Vakdagen

In mei 2015 is de huidige cyclus van ShoppingTomorrow van start gegaan. De 20 expertgroepen zijn elk met een ander thema en vraagstuk aan de slag gegaan. De thema's lopen uiteen van crossborder (e-)commerce tot performance advertising en omnichannel architectuur. Gedurende het jaar hebben zij hun bevindingen in een Bluepaper uitgeschreven. Tijdens de Webwinkel Vakdagen zullen de groepen de resultaten van het onderzoek per thema presenteren en wordt ook de Bluepaper gepresenteerd.