Spotler

Platinum

Spotler

Spotler biedt E-mail Marketing Automation software aan voor webwinkels
Onze gebruiksvriendelijke software stelt je in staat om zelf het maximale rendement uit jouw e-mail marketing (automation) te halen. Maar Spotler is meer dan alleen software. Wij bieden ook uitgebreide ondersteuning. Ons doel is jou de volledige controle over de software te geven en de kennis hoe deze software slim in te zetten. Hierdoor kan je professioneler communiceren met jouw doelgroep.

Spotler eCommerce
Speciaal voor webshops en retailers hebben wij Spotler eCommerce ontwikkeld dat snel te integreren is met e-commerce platformen zoals Lightspeed, Magento, Shopify en Shopware. Maar Spotler is ook eenvoudig te integreren met customer data platformen zoals Datatrics en Squeezely. Hierdoor wordt je e-mail marketing automation nog persoonlijker en relevanter en dus succesvoller.

 

Spotler geeft 2 presentaties samen met klanten over het succesvol inzetten van e-mail marketing automation. Kom langs op woensdag 29 maart in zaal 9 van 13.15 uur tot 13.45 uur en op donderdag 30 maart in zaal 5 van 14.00 uur tot 14.30 uur.

Wil je persoonlijk advies? Kom naar onze stand 191 en laat je adviseren door onze experts!

Thuiswinkel   Emerce