Wat verdien je nu echt op een marketplace?

WED 14:45 - 15:15

This is a 2023 presentation

EffectConnect

Omzet op marketplaces: dat willen we allemaal. Maar als je geen winst maakt, dan wordt het een lastig verhaal. Voorgaande jaren waren de mogelijkheden voor marketplace verkopers oneindig. Wil je tegenwoordig succesvol zijn op marketplaces, dan heb je een lange termijn visie nodig voor jouw product propositie en jouw ideale assortiment.

Als je jouw data niet goed kunt interpreteren en vertalen naar een verkoopstrategie, dan wordt het heel moeilijk om op de lange termijn succesvol te zijn. De huidige marktsituatie dwingt je om heel gericht te kijken waar je winst kunt pakken.

Vonroc is een toonaangevende producent van gereedschappen. Met 10.000 producten op meer dan 20 verschillende marketplaces door heel Europa, weten zij als geen ander wat er komt kijken bij het succesvol verkopen op marketplaces.
Zij nemen je mee in hun verhaal: hoe hebben zij een solide marketplaces business opgebouwd? En vooral: hoe zorgen zij voor winstmaximalisatie? Een tip van de sluier: de winst ligt soms op plekken waar je m niet verwacht...