Waar ga jij morgen mee aan de slag?! - Sessie starten met adverteren op een marketplace

WED 14:00 - 14:30

Lecture hall 7

Marktplaats

Je gaat ’s ochtends achter je computer zitten en checkt de cijfers van de vorig dag. En dan? Hoe stuur je bij en hoe kun je het vandaag nog beter doen? In twee verschillende sessies vertellen Marktplaats Admarkt adverteerders over de reis die ze met Marktplaats hebben gemaakt bij het oplossen van hun meest relevante problemen en uitdaging, zoals de optimale costs per click, goede teksten en foto’s, het duidelijk naar voren brengen van jouw unieke punten enz. Zaken waar jij met jouw bedrijf ongetwijfeld ook tegen aanloopt Gebruikers delen hun ervaringen, zodat jij hier morgen ook mee aan de slag kan voor jouw bedrijf. Een sessie vol inspiratie mét praktische toepasbaarheid.

Otto van Oostveen van Maxima Kitchen Equipment vertelt meer over hun advertentiestrategie en hoe zij in meerdere landen adverteren.

Deze lezing wordt mogelijk gemaakt door Marktplaats. 

  • Theme
    Platformisering

    Waar data belangrijk is en cross border zakendoen eveneens in de spotlight staat, is platformisering misschien wel de grootste uitdaging. Binnen het Thema Platformisering komen alle aspecten van deze ‘challenge’ naar voren. De belangrijkste vraag voor veel ondernemers is op welke borden ze sales technisch willen schaken. Maar minstens zo belangrijk is hoe je een bestaand platform bij de tijd houdt.