Verbetering van het Succes van Detailhandelaren met Moderne POS Oplossingen

TUE 15:15 - 16:00

Round table sessions #1

Extenda Retail

Belangrijke Pijnpunten voor Detailhandelaren en Oplossingen:

Omnichannel Integratie: Wil je je webshop koppelen aan de POS software? Onze geïntegreerde omnichannel POS plug-ins voor Woocommerce, Shopify, Shopware en Prestashop zetten weborders moeiteloos door naar je winkel en synchroniseren de online voorraad met de winkelvoorraad. Data Synchronisatie:

Moeite met het synchroniseren van boekhoudgegevens? Wij bieden een éénklik-synchronisatie om financiële gegevens naadloos te integreren met je software of accountant, snel, eenvoudig en foutloos.

Verouderde Software: Vastzitten aan verouderde POS-software? Omarm de kracht van schaalbare API’s om nieuwe integraties toe te voegen en aan te passen aan je veranderende eisen.

Beperkte Toegang: Voel je jebeperkt in de toegang tot uw POS-beheeromgeving? Maak verbinding via elke browser om uw POS-instellingen te configureren en aan te passen.

Betaling Integratie: Vereenvoudig betaalintegraties en elimineer technische problemen met een naadloos geïntegreerde betaalservice, inclusief een keur aan betaalterminals die naadloos kunnen worden geconfigureerd.

Loyaliteitsprogramma's: Betrek klanten met ingebouwde standaard loyaliteitssystemen en geavanceerde opties via externe SMS- en e-mailsystemen.

Mobiliteit: Vervang omvangrijke, onbeweeglijke POS-systemen door echte mobiele technologie op iPads of iPhones voor klantinteractie en self-checkout-opties.

Sluit je aan bij ons op de Webwinkel Vakdagen om deze oplossingen te verkennen en ontdek hoe moderne POS-technologie je bedrijf kan transformeren.

Theme(s):

Omnichannel