Van 0 naar 10 miljoen euro omzet in 3 jaar: zó doe je dat!

THU 11:15 - 11:45

This is a 2020 presentation

Moddit

In drie jaar tijd van 0 naar 10 miljoen euro omzet? Het kan! In deze sessie vertellen Toelevering Online en online marketingbureau Moddit hoe zij in 2017 samen het eerste online platform voor kozijnen lanceerden en met een sterke data driven marketingstrategie continu de ambitieuze doelstellingen behalen.

De basis voor dit krachtige concept? Klantbehoeften en data! Laat je inspireren door de manier waarop je data en marketingtools kunt inzetten om optimaal in te spelen op de doelgroep en uiteindelijk een flinke conversie- en omzetstijging voor je bedrijf te realiseren.

Wij geven je praktische tips en handvatten om direct mee aan de slag te gaan.

Deze lezing wordt mogelijk gemaakt door Moddit.

  • Theme
    Strategy & growth

    In een moordende markt bewegen die in een moordend tempo verandert, is niet altijd makkelijk. Maar in 2021 verwacht de E-commerce markt een omzet te draaien van $4,5 triljoen wereldwijd - dat zijn achttien nullen. De markt is veranderd van een aanbod- naar vraaggestuurde economie. Digitaal is daarom allang geen trucje meer, maar een integraal onderdeel van de bedrijfsvoering. Strategy & Growth focust op de technologie die nodig is om het bedrijf te laten groeien.