Succesvol verkopen in het buitenland doe je zo! Het alternatief voor een webshop

WED 15:30 - 16:00

This is a 2018 presentation

Slechts een heel klein gedeelte van de Nederlandse (r)etailers verkoopt over de landsgrenzen. In een wereld die steeds internationaler wordt en waar technologie praktisch alles mogelijk maakt, is dit niet alleen een gemiste kans, maar komt hiermee ook een bedreiging om de hoek kijken: buitenlandse webshops die naar Nederland komen en marktaandeel wegsnoepen. Vergroting van je eigen ‘visvijver’ is een goede manier om met deze bedreiging om te gaan.
Deze weg naar het buitenland lijkt moeilijk, maar niets is minder waar. Amazon maakt het supereenvoudig jouw producten in heel Europa te verkopen zonder investeringen en taalproblemen. Een webshop is niet nodig en met een slechts een handjevol producten kun je al zeer succesvol zijn. In deze presentatie een praktijkcase van de ongekende mogelijkheden die Amazon biedt.

  • Theme
    Cross Border

    ‘De wereld ligt aan je voeten’. Het is een door succesvolle ondernemers veel gehoorde uitspraak met een kern van waarheid. Maar wie echt de wereld wil veroveren, zal ook online zijn cross border zaakjes op orde moeten hebben. Dat is eenvoudiger dan vijf jaar geleden. Toch trekt het Thema Cross Border nog veel interesse van ondernemers. Diverse presentaties geven inzicht in de kansen en valkuilen van het grensoverschrijdend zakendoen.