Start met de basis: hoe richt je data in voor groei?

THU 13:15 - 13:45

This is a 2020 presentation

Data, marketing automation, A.I. en machine learning. De buzzwords die we allemaal kennen, maar die starten met een ding: een goede basis. Hoe zorg je ervoor dat je deze basis goed inricht? Marloes de Ruiter presenteert een case over de herinrichting van het marketingproces, data, processen en mensen.

Cemex Trescon is een groothandel voor de voedingsindustrie, schoonmaakbranche en facilitaire dienst. Het jaar 2019 stond in het teken van herinrichting van alle systemen, plus het complete marketingproces. Om een vernieuwde, schaalbare infrastructuur neer te zetten hadden we heel wat uitdagingen op het gebied van data. Tijdens deze presentatie presenteert Marloes een case over hoe ze dit gedaan hebben, waar ze tegenaan liepen en welke learnings zij hieruit gehaald hebben.

  • Theme
    B2B E-commerce

    De relatie tussen de B2B verkoper en zijn klant is gebaseerd op veelvuldig en intensief contact tussen beide partijen. B2B klanten zijn bedrijven die beslissingen maken op rationele gronden. Daarom is het van belang dat de transacties efficiƫnt en frictieloos verlopen.