Slim voorraadbeheer: de strategische aanpak van Zuiver op hun supply chain tijdens onzekere tijden

WED 13:15 - 13:45

Lecture hall 2

Slimstock

 

Hoe zorg je voor een succesvolle supply chain in de snel veranderende wereld van e-commerce en consumentenproducten?

Sabine Zagers, Head of Operations & Supply chain bij Zuiver Interior Group, vertelt hoe de trendsetter in eigentijdse meubelen, verlichting en accessoires, de uitdagingen van de huidige markomstandigheden en geopolitieke instabiliteit aanpakt.

De afgelopen jaren zijn hectisch geweest, en nog steeds zetten macro-economische condities de operatie onder druk. Supply Chain disruptie is aan de orde van de dag, door schaarste en geopolitieke druk, en dan hebben we het nog niet eens over de tekorten op de arbeidsmarkt gehad.

Zagers past in haar huidige functie haar opgedane ervaringen bij Unilever toe en zal hier voorbeelden van geven. Belangrijke thema's zoals Sales & Operations planning (S&OP), effectief overleg en het transformeren van strategie naar operationele uitvoering komen hierbij aan bod.

Ben je benieuwd naar de geheimen achter een succesvolle e-commerce operatie? Dan is dit je kans om te leren van deze vakexpert en dat mag je niet missen. We nodigen je uit om onze lezing bij te wonen op de Webwinkel Vakdagen. Laat je inspireren en ontdek hoe jij samen met jouw team je eigen voorraadbeheer naar een hoger niveau kunt tillen.

Theme(s):

Voorraad