Princess: hoe maken we effectief gebruik van CGI (rendering) & AI bij contentcreatie?

TUE 11:15 - 11:45

Lecture hall 8

Bij Princess Household appliances zijn we ervaren in het maken van de beste actuele content; zowel tekstueel als visueel. Content die aantrekkelijk is, maar vooral de consument overtuigt om onze huishoudelijke producten aan te schaffen (van airfryers & bakplaten tot en met airco’s & stofzuigers).

We zijn continu aan het evalueren en verbeteren, op basis van cijfers maar ook op basis van gevoel. We maken o.a. packshots, sfeerbeelden, HIP’s, video’s & SEO-proof productteksten, die we voor allerlei kanalen inzetten; denk aan marktplaatsen, advertenties, social media, onze websites en natuurlijk bij onze klanten. Met de beschikbare visuele posities, proberen we zo duidelijk mogelijk de UBR’s van een product over te brengen.

Tot enkele jaren geleden was de visuele content voornamelijk gebaseerd op studio fotografie, waarna fotografie op locatie volgde. Sinds de introductie van CGI (3D rendering) & AI binnen commercie, doen we dit anders. Ook de creatie van tekstuele content & copywriting is niet meer hetzelfde. Elke situatie, elk verzoek, vraagt om een passende oplossing op basis van diverse factoren.

We nemen je graag mee op onze content-reis; waar komen we vandaan, waar staan we nu en hoe zijn we hier gekomen? Successen én uitdagingen komen aan bod.

Over Smartwares Group
Smartwares Group is een internationale en toonaangevende speler op het gebied van huishoudelijke producten, brandveiligheid en verlichting. Met o.a. de merken Princess, Tristar en Smartwares, bieden ze consumenten over de hele wereld gemak thuis met een breed scala aan apparaten om te gebruiken in en rond het huis. Slimme en betaalbare apparaten die gemak en plezier toevoegen aan het dagelijks leven. Je vindt de producten over de hele wereld. In de Europese landen, net als in het Midden-Oosten, zijn er sales units gevestigd.

Naast het produceren van producten voor de diverse eigen merken, zijn ze ook een toonaangevende internationale private label leverancier; voor veel grote retailers in Europa wordt er een uniek eigen private label assortiment verzorgd.

Theme(s):

Content & Branding