LINDA.foundation - Armoede is niet eerlijk

WED 15:00 - 15:45

This is a 2020 presentation

LINDA.foundation geeft deze gezinnen een heel fijn steuntje in de rug: zij krijgen een set cadeaukaarten die zij naar eigen inzicht kunnen besteden bij een aantal landelijke winkelketens. Zodat zij even geen kassastress hebben in de dure decembermaand, toch Sinterklaas kunnen vieren, met kerst wat lekkers op tafel zetten en mensen uitnodigen, een nieuwe winterjas kopen. Het cadeau betekent meer dan even wat minder stress: ouders met geldzorgen  moeten altijd nee zeggen en voelen zich schuldig dat zij hun kinderen zoveel moeten ontzeggen. Ze zijn ontroerd dat dit cadeau mogelijk is gemaakt door zoveel donateurs. Ze gaan met hoop het nieuwe jaar in.

Alle donaties aan LINDA.foundation komen ten goede aan de gezinnen. Dit is mogelijk omdat alle kosten van de stichting worden gedekt door Linda de Mol. En omdat de leveranciers van de cadeaukaarten ook een steentje bijdragen, kunnen wij van elke donatie van €10 zelfs €12 maken.

De gezinnen kiezen wij niet zelf maar daarin werken wij samen met hulpverleners door het hele land. Zij kennen de gezinnen, weten waar de nood het hoogst en het verdriet het grootst. Door het cadeaukaartenpakket van LINDA.foundation kunnen zij hun cliënten ook motiveren om bijvoorbeeld een schuldhulpverleningstraject vol te houden.

Retail Nederland kan de LINDA.foudnation helpen, Hoe?  Jocelyn vertelt je hier meer over!