Laat live je website roasten! Gratis fileer-sessie om je conversie weer strak te trekken

TUE 15:30 - 16:30

Lecture hall 8

Ontdek in 60 minuten hoe je met bewezen neuromarketingtechnieken morgen meer impact kunt maken. Martin van Kranenburg en Etienne Donicie van Schrijven voor het Brein nemen live jouw website onder de loep. Kritisch, maar altijd met een knipoog én een flinke dosis humor. Ze fileren je teksten en kijken kritisch of je de bewezen neuromarketingtechnieken van Kahneman, Cialdini en Fogg goed toepast. In alle stappen van de funnel. Mis het niet en laat je website gratis fileren. Neem wel even wat zakdoeken mee. 

Martin van Kranenburg heeft meer dan 25 jaar ervaring in conversie optimalisatie en neuromarketing. Etienne Donicie begon al in 1995 met online content en is een veelgevraagde spreker en trainer over content optimalisatie en conversiegericht schrijven. Martin en Etienne zijn al jaren docent bij gerenommeerde opleiders als: Beeckestijn Business School, Erasmus Marketing Institute, The Talent Institute, NIMA en SRM. Bij alle opleiders horen zij structureel tot de best beoordeelde docenten.

Pas jij al bewezen neuromarketingtechnieken toe op je website?

Vorig jaar gekozen tot beste sprekers van de WebwinkelVakdagen, dit jaar terug met hun roast: Martin van Kranenburg en Etienne Donicie