Laat het niet bij een droom blijven. Start je online verkoop met Marktplaats

WED 14:00 - 14:30

This is a 2020 presentation

Marktplaats

Een goed idee voor een bedrijf past op de achterkant van een bierviltje. Maar wist je dat het overgrote deel van deze viltjes aan het einde van de avond op de cafévloer eindigt? Hoe zorg je er nu voor dat jouw ondernemersidee niet bij dromen alleen blijft. Met Marktplaats kan je makkelijk de volgende stap zetten vanuit je idee.

Ondernemer Martijn Leclaire, eigenaar van Martijn Kozijn, neemt je mee op een ondernemersreis, die startte met een experiment op Marktplaats. Inmiddels is dit uitgegroeid naar een succesvol bedrijf.

Samen met Groeikansmanager Jessica van Haaster laat Martijn zien hoe ook jouw droom werkelijkheid kan worden. Door op je eigen manier en in je eigen tempo je idee uit te bouwen, je product te testen in de drukstbezochte “winkelstraat” van Nederland. En door jouw product te kunnen tonen aan de juiste potentiële kopers. Op Marktplaats heb je echt contact met klanten die je kunnen vertellen waarom ze voor jou kiezen.

Of het nu gaat om de start van je onderneming of beginnen met online verkoop. De eerste stap is altijd het lastigst, maar Marktplaats helpt je om in beweging te komen en vol vertrouwen te starten. Ga ervoor.

Deze lezing wordt mogelijk gemaakt door Marktplaats.

  • Theme
    Marketing & online advertising

    Marketing is opvallen. Dat gebeurt onder andere door advertising. Advertising is een onderdeel van marketing en behelst het aanprijzen van producten of een service door middel van reclame. Marketing is ook het meten van de behoeften van je klanten om zo de verkoop te bevorderen. Zo simpel kan het zijn, maar zo simpel is het in werkelijkheid natuurlijk niet. In de huidige online wereld vecht iedereen om een plekje en verandert er iedere dag wel iets.