Laat het niet bij een droom blijven. Het begint op Marktplaats.

THU 11:15 - 11:45

Lecture hall 5

Marktplaats

Een goed idee voor een bedrijf past op de achterkant van een bierviltje. Maar wist je dat het overgrote deel van deze viltjes aan het einde van de avond op de cafévloer eindigt? Hoe zorg je er nu voor dat jouw ondernemersidee niet bij dromen alleen blijft. Met Marktplaats kan je makkelijk de volgende stap zetten vanuit je idee.

Om dat te illustreren nemen we je samen met een ondernemer mee op een ondernemersreis, die startte met een experiment op Marktplaats en inmiddels is uitgegroeid naar een succesvol bedrijf.

Groeikansmanager Jessica van Haaster laat zien hoe ook jouw droom werkelijkheid kan worden. Door op je eigen manier en in je eigen tempo je idee uit te bouwen, je product te testen in de drukstbezochte “winkelstraat” van Nederland. En door jouw product te kunnen tonen aan de juiste potentiële kopers. Op Marktplaats heb je echt contact met jouw klanten die je kunnen vertellen waarom ze voor jou kiezen.

De eerste stap is altijd het lastigst, maar Marktplaats helpt je om in beweging te komen en vol vertrouwen te starten. Ga ervoor.

Deze lezing wordt mogelijk gemaakt door Marktplaats.

  • Theme
    Strategy & growth

    In een moordende markt bewegen die in een moordend tempo verandert, is niet altijd makkelijk. Maar in 2021 verwacht de E-commerce markt een omzet te draaien van $4,5 triljoen wereldwijd - dat zijn achttien nullen. De markt is veranderd van een aanbod- naar vraaggestuurde economie. Digitaal is daarom allang geen trucje meer, maar een integraal onderdeel van de bedrijfsvoering. Strategy & Growth focust op de technologie die nodig is om het bedrijf te laten groeien.