Gehoor beschermen in meer dan 55 Landen: Strategieën voor Groei en Slim Voorraadbeheer

TUE 14:00 - 14:30

Lecture hall 1

Slimstock

Welke uitdagingen kom je tegen op internationale schaal, waarbij je aan grote evenementen zoals festivals en F1-races moet denken?

Lars Krommendijk, Sales and Operations Lead bij Alpine Hearing Protection, deelt de visie en missie van zijn organisatie tijdens zijn lezing op de Webwinkel Vakdagen.

Alpine zet zich wereldwijd in voor gehoorbescherming en probeert bewustwording over gehoorbeschadiging te creëren. Tijdens de lezing wordt er dieper op in gegaan waarom gehoorbescherming van onschatbare waarde is, waarom steeds meer mensen zich hiervan bewust zijn en wat dit betekent voor Alpine.

Daarnaast vertelt Lars hoe Alpine, met verkooppunten via festivals, Formule 1, marketplaces, een eigen webshop en via diverse retailers in liefst 55 landen opereert richting de B2B en B2C. Hoe behoudt Alpine controle over de voorraad terwijl ze mee bewegen met de dynamiek van stilstaan tijdens COVID tot vol gas op festivals, en de bewegende wereld van e-commerce?

Dit is jouw kans om te leren over effectief teamoverleg, het vertalen van strategie naar operatie, voorraadbeheer en nog veel meer. Mis het niet en ontdek hoe je kunt groeien zonder grip op de voorraad te verliezen!

Theme(s):

Voorraad