'Dit systeem ken ik...' | Softwareselectie in E-commerce: inzicht in de valkuilen en de voordelen.

TUE 15:30 - 16:00

Lecture hall 11

SoftwareMatching.io

Welkom in de razendsnelle wereld van ERP- en CRM-software, waar aanpassingsvermogen een must is en snelheid van essentieel belang is om alles bij te kunnen houden. Het selecteren van de juiste software voor jouw bedrijf kan dan ook een uitdaging zijn:

- 100% van de bedrijven verlangt naar verbetering van hun huidige bedrijfssoftware.
- 86% van de bedrijven ervaart hinder bij de implementatie van nieuwe software.
- 63% stuit op moeilijkheden bij het integreren van diverse softwareoplossingen.

De voordelen van een geslaagde software-implementatie zijn onbetwistbaar, maar het vermijden van valkuilen vergt expertise. Wij hebben duizenden bedrijven geholpen bij het ontdekken van de ideale software die naadloos aansluit op hun unieke behoeften. Met die expertise kunnen wij je nu garanderen dat je binnen slechts 15 minuten volledig inzicht krijgt in de juiste ERP- en CRM-opties voor jouw bedrijf. Vraag je je af hoe wij dat voor elkaar krijgen en wat het voordeel voor jou is?

Kom langs en ontdek waarom het juiste ERP- en/of CRM-systeem onmisbaar is voor e-commercebedrijven. Ontdek welke cruciale factoren een rol spelen in een succesvolle softwareselectie en vermijd de valkuilen waar anderen in zijn gestruikeld.

Met onze expertise nemen we je mee op een inspirerende reis langs de belangrijkste voordelen en uitdagingen waarmee e-commercebedrijven worden geconfronteerd bij de selectie en implementatie van ERP- of CRM-systemen.