Digitaal succes in een traditionele B2B wereld.

THU 10:30 - 11:00

Lecture hall 7

Samen bouwen aan beter. Dat is wat we elke dag doen binnen DSG. Het familiebedrijf DSG vindt zijn oorsprong in 1926. Toen startte Gerrit Sijbrand Pelt de Stichtse Houthandel (Stiho) in hartje Utrecht. 95 jaar later zijn we er nog steeds en inspireren we elkaar in duurzaam en digitaal ondernemen. 

Samen met onze formules Bouwmaat, Stiho, Baars & Bloemhoff, Broeinest en Qoqon en meer dan 1100 collega’s bouwen we een data- en klantgedreven fundament, versnellen we nieuwe initiatieven en omnichannel businessmodellen en zijn we de digitale koploper in de markt. Hoeveel (bouw)groothandels hoor jij over BusDevOps praten? 

De afgelopen jaren is DSG hard gegroeid in een uitdagende markt. We blikken terug op het oprichten van onze eigen interne development afdeling, waarmee we twee eigen webshops en native apps bouwen. Wat heeft het ons gebracht en welke lessen hebben we geleerd?  

In 2019 won het team De Shopping Award voor beste B2B webshop in Nederland. Monique en Johan vertellen waarom ze met eigen Scrum-teams werken en vertellen hoe je met goed stakeholder- en verandermanagement digitaal kunt versnellen in een familiebedrijf dat al bijna 100 jaar bestaat. 

Samen blikken Monique en Johan terug op de successen en geleerde lessen en zetten een ambitieuze stip op de horizon voor de komende vijf jaar. Wat kun jij leren van digitaal succes in de bouw?