Dexport Insights: Deze bedrijven veroveren de Duitse markt

THU 14:00 - 14:30

This is a 2017 presentation

In Duitsland bereikt u één van de grootste afzetmarkten van Europa. Duitsland biedt volop groeikansen, want met 82 miljoen inwoners is de Duitse markt vijf keer groter dan de Nederlandse. Het land telt maar liefst 61,2 miljoen internetgebruikers en de B2C en B2B e-commerce markten bieden enorme groeikansen voor Nederlandse bedrijven. 
Dexport ondersteunt snelgroeiende bedrijven en bekende merken bij het opzetten en de uitvoering van de marketingstrategie voor de Duitse markt. Tijdens de Webwinkel Vakdagen presenteert Andreas Giese succescases van Nederlandse bedrijven die over de grens opereren. Wie zijn deze bedrijven die succesvol opereren op de Duitse markt en wat is hun succesfactor? Hiernaast geeft Andreas tips en tricks aan bedrijven die de Duitse markt willen veroveren. 

  • Theme
    Cross Border

    ‘De wereld ligt aan je voeten’. Het is een door succesvolle ondernemers veel gehoorde uitspraak met een kern van waarheid. Maar wie echt de wereld wil veroveren, zal ook online zijn cross border zaakjes op orde moeten hebben. Dat is eenvoudiger dan vijf jaar geleden. Toch trekt het Thema Cross Border nog veel interesse van ondernemers. Diverse presentaties geven inzicht in de kansen en valkuilen van het grensoverschrijdend zakendoen.