Dexport Insights: Deze bedrijven veroveren de Duitse markt

THU 14:00 - 14:30

This is a 2017 presentation

In Duitsland bereikt u één van de grootste afzetmarkten van Europa. Duitsland biedt volop groeikansen, want met 82 miljoen inwoners is de Duitse markt vijf keer groter dan de Nederlandse. Het land telt maar liefst 61,2 miljoen internetgebruikers en de B2C en B2B e-commerce markten bieden enorme groeikansen voor Nederlandse bedrijven. 
Dexport ondersteunt snelgroeiende bedrijven en bekende merken bij het opzetten en de uitvoering van de marketingstrategie voor de Duitse markt. Tijdens de Webwinkel Vakdagen presenteert Andreas Giese succescases van Nederlandse bedrijven die over de grens opereren. Wie zijn deze bedrijven die succesvol opereren op de Duitse markt en wat is hun succesfactor? Hiernaast geeft Andreas tips en tricks aan bedrijven die de Duitse markt willen veroveren. 

  • Theme
    Cross Border

    Ondanks de Brexit-voorbereidingen nemen de mogelijkheden voor grensoverschrijdend handelen toe. Cross border verkopen betekent extra afzetgebieden aanboren. Tijdens de themasessie cross border komen belangrijke aspecten van het internationaal zakendoen aan bod. De EU probeert drempels voor internationaal zakendoen weg te nemen, maar er zijn wel degelijk nog belangrijke verschillen tussen landen.