De route van een nieuwe startup in de bouw

WED 14:45 - 15:15

Lecture hall 1

Wij zijn er voor de vakman!

Jij als vakman bent razend druk. De ene na de andere klus voer je uit en eigenlijk hou je geen tijd over. Door meer gebruik te maken van prefab componenten kun je jouw klus sneller klaren. En zo win je weer tijd voor dat extra project, of wat meer vrije tijd.
Bij Prefabmaat verbinden wij fabrieken die fantastische prefab oplossingen produceren aan de vakman. Door digitalisatie maken wij het mogelijk om dit niet alleen voor de grote, maar vooral ook voor de kleinere klussen te doen. En jij? Jij kan 24/7 jouw prefab wand of dakkapel online samenstellen in onze configurator.

Eenvoudig online configureren
In onze online configurator stel je snel en eenvoudig jouw unieke prefab oplossing samen. Wij produceren deze geheel op maat én naar jouw wensen.

Supersnelle levering op locatie
We maken jouw prefab oplossing precies zoals jij wenst en leveren deze al vanaf 5 werkdagen op een dag en locatie die voor jou het beste uitkomt.

Jouw persoonlijke bouwmaat
Wij zijn een online bedrijf, maar met échte mensen. En wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Dus kom je ergens niet uit? Vertel het ons! Via telefoon, mail of chat.