De kunst van voorraadbeheer: Praktische tips van IGEPA

WED 10:30 - 11:00

Lecture hall 9

Slimstock

Hoe houd je jouw Supply Chain onder controle en welke strategie├źn kun je toepassen om je doelen te bereiken? Lisa neemt je tijdens haar lezing mee in de recente successen die IGEPA heeft geboekt in hun supply chain en voorraadbeheer. Ze vertelt de achterliggende verhalen over het succes en de samenwerkende partners.

Maar deze sessie gaat verder dan alleen het delen van successen. Aan de hand van praktische voorbeelden ontvang je inzichten die jij direct kan toepassen in jouw bedrijf. Je komt te weten hoe je bedrijfsprocessen kunt vertalen naar slimme beslisregels, hoe je dit effectief binnen je team kunt implementeren en je leert hoe voorraadverlaging en het optimaliseren van beschikbaarheid naast elkaar kunnen bestaan.

Dus wil jij ontdekken hoe je jouw voorraad kunt optimaliseren en weloverwogen beslissingen kunt nemen? Mis dan deze lezing niet. Het is een mooie kans om van praktijkervaringen van een vooraanstaand bedrijf in de branche te leren. Meld je aan zodat jij met praktische oplossingen het verschil kunt maken in jouw supply chain.

Theme(s):

Voorraad