Conversietips van succesvolle webwinkeliers: hoe haal je het optimale uit jouw webshop?

THU 10:30 - 11:00

This is a 2018 presentation

Inspireren en kennis bijbrengen, dat is key bij deze lezing. Hoe runnen online ondernemers hun CCV Shop webwinkel? Mark van metolijf.nl gebruikt zijn kennis op het gebied van copywriting en marketing om zijn webshop succesvol in markt te zetten waarbij zijn focus ligt op conversie en klantcontact.

In deze sessie gaat bovenstaande webshopeigenaar in gesprek met CCV Shop Sales Consultant Gert-Jan Ensink over hoe hij het online ondernemerschap heeft aangepakt. Wat waren valkuilen, welke successen heeft hij behaald? 

Deze lezing wordt mogelijk gemaakt door CCV Shop.

  • Theme
    Conversion Optimisation

    Veel bezoekers naar een online platform trekken is goed, maar het is misschien nog wel belangrijker om succesvol te zijn op het aspect conversie. Online winkels lopen op het gebied van conversie nog achter op de traditionele winkels. Er is dus nog winst te behalen, maar uiteraard gelden er wel een paar spelregels. Dat is waar de themasessie Conversion Optimisation tijdens de Webwinkel Vakdagen om draait. Wilt u weten op welke vlakken uw business kan verbeteren, zoekt u inspiratie voor toekomstige ontwikkelingen, neem dan deel aan de themasessie.