Bouwen aan Jouw E-commerce Merk in het Tijdperk van AI

TUE 13:15 - 13:45

Lecture hall 8

Tweakwise

Als e-commerce manager ben je ongetwijfeld op de hoogte van de baanbrekende verschuivingen in de e-commerce-industrie, vooral met de opkomst van AI. Denk aan AI-gestuurde zoekopdrachten, die zelfs giganten als Google bezorgd maken over afnemende zoekvolumes. In deze snel evoluerende wereld, wordt het vestigen van een krachtige merkidentiteit essentieel. Niet alleen om de afhankelijkheid van zoekmachines te minimaliseren, maar ook om je te onderscheiden van de opkomende AI-tools die de markt veroveren.

In een tijd waarin de kracht van geavanceerde AI-modellen, zoals ChatGPT en Bard, slechts een paar klikken verwijderd zijn, wordt de vraag naar jouw unieke waardepropositie essentieel om te overleven en gedijen. Ontdek in deze presentatie hoe je bezoekers aantrekt, en bovenal: de gebruikerservaring optimaliseert.

Tweakwise biedt hiervoor innovatieve oplossingen die van onschatbare waarde zijn. Rens heeft om conversies te optimaliseren de tool al geïmplementeerd bij gevestigde merken zoals Pip Studio, OFM. en PLNTS.com. Laat je meenemen in de wereld van Tweakwise en de voordelen die het te bieden heeft.

Bovendien deelt Rens, met behulp van bewezen theorie en praktische inzichten, zijn ervaringen in het versterken van merkidentiteit, waardoor je waardevolle inzichten krijgt voor jouw e-commerce business in deze AI-gedreven tijden. Mis deze kans niet om jezelf te onderscheiden in de e-commerce wereld van morgen.

Theme(s):

Customer journey