'Anderen bekeken ook...' | Inzicht in de ERP en CRM selectiekeuzes van e-commerce bedrijven

THU 11:40 - 12:00

Lecture hall 11

SoftwareMatching.io

Wat als u binnen 15 minuten compleet inzicht heeft over de ERP en CRM keuze dat bij uw bedrijf past? Het klinkt misschien te goed om waar te zijn, maar het kan toch zo makkelijk.

De markt past zich snel aan en bedrijven moeten zich nog sneller aanpassen. Dit gaat niet altijd even makkelijk voor velen.

- 100% wil hun huidige bedrijfssoftware verbeteren;
- 86% van bedrijven ervaren vertraging binnen de implementatie van nieuwe software;
- 63% ervaart moeite bij het integreren van verschillende software.

De voordelen van een succesvolle software implementatie zijn moeilijk te missen, maar de valkuilen ook moeilijk te vermijden. Wij hebben duizenden bedrijven geholpen met het vinden van de beste bedrijfssoftware voor hun vraagstuk. Met deze kennis nemen we u mee op ontdekkingsreis over de grootste voordelen en valkuilen waar e-commerce bedrijven tegenaan lopen bij de implementatie van een ERP of CRM systeem.

Ontdek waarom een ERP en/of CRM systeem belangrijk is voor uw e-commerce bedrijf, wat er allemaal bij komt spelen en waar u op moet letten. Krijg inzicht hoe u iedereen altijd één stap voor blijft en maak nooit meer fouten bij de selectie en implementatie van bedrijfssoftware.

Als een extra bonus kunt u binnen 15 minuten ontdekken welke bedrijfssoftware bij u past, zo maken wij het nóg makkelijker voor u.