Al je marketingkanalen inzichtelijk met Datahive 360

THU 12:00 - 12:30

This is a 2020 presentation

Digital marketing vraagt om een data-driven-aanpak. Maar hoe krijg je nou gemakkelijk een overzicht van al je kanalen en de bijbehorende resultaten? In de praktijk kost het combineren van data uit verschillende kanalen marketeers vooral heel veel tijd. Tijd die je liever in optimalisatie van je campagnes stopt. En dat kan nu. Ik laat je zien hoe wij Datahive 360 ontwikkelden met juist dit doel voor ogen.

Datahive 360 is ontwikkeld vanuit onze eigen behoefte als agency om onze klanten snel en gemakkelijk te voorzien van betrouwbare gecombineerde data die het maken van beslissingen vereenvoudigd. En daar kan nu iedereen van profiteren. Benieuwd hoe? Ik laat het je graag zien! Een sessie voor iedere marketeer die behoefte heeft om de performance van verschillende kanalen bij elkaar te zien om zo nog beter overzicht te krijgen van je marketinginspanningen, data en budgetverdeling. Een sessie voor iedere marketeer die in dit proces nog wel eens tegen uitdagingen aanloopt.

Over Traffic Builders:
Traffic Builders is hét datagedreven full funnel digital marketingbureau. Onafhankelijk,
innovatief, transparant en met pure passie voor meetbaar resultaat. Van strategie en media tot creatie en digital analytics. Zo bereik je de juiste doelgroep, op het perfecte moment en met de juiste boodschap in iedere fase van de digitale klantreis.

Met ruim 19 jaar ervaring helpen wij opdrachtgevers met ambitie om maximaal resultaat uit marketing en sales te halen. Zowel nationaal als internationaal, in samenwerking met onze partners in Dall Int.; de alliantie van onafhankelijke digital marketingbureaus in Europa waar Traffic Builders founding member™ van is.