AI-Revolutie in Online Retail: Praktische Toepassingen en Succesverhalen

TUE 11:30 - 12:15

Round table sessions #1

Welkom bij ons boeiende ronde tafelgesprek op de Webwinkel Vakdagen, waar we de spannende en transformatieve wereld van kunstmatige intelligentie (AI) in online retail verkennen. Dit evenement brengt experts, ondernemers en enthousiaste retailers samen om diep in te gaan op de praktische toepassingen en inspirerende succesverhalen van AI in de e-commerce.

* Inleiding tot de AI-revolutie in online retail:
We starten met een introductie die de kernprincipes van AI in de context van e-commerce verklaart. Ontdek hoe AI-technologieën zoals machine learning, chatbots, en personalisatie-algoritmen de manier waarop we online winkelen revolutioneren.

* AI voor klantbeleving:
Klanttevredenheid is van essentieel belang in online retail, en AI speelt hierin een cruciale rol. We verkennen hoe AI wordt ingezet om gepersonaliseerde aanbevelingen, chatondersteuning, en virtuele winkelassistenten te bieden. Leer hoe deze technologieën de betrokkenheid van klanten vergroten en de conversie verbeteren.

* Operationele efficiëntie met AI: AI gaat verder dan alleen klantgerichte toepassingen. Ontdek hoe retailers AI inzetten om voorraadbeheer, logistiek en supply chain-optimalisatie te stroomlijnen. We delen praktische voorbeelden van hoe AI helpt bij het voorspellen van vraag, voorraadoptimalisatie en realtime besluitvorming.

* AI en marketingstrategie: AI-transformeert marketingstrategieën in online retail. Verken hoe AI wordt gebruikt voor gegevensgestuurde inzichten, segmentatie, en automatisering van marketingcampagnes. Leer hoe AI de ROI van advertentie-uitgaven verbetert en de klantenbinding vergroot.

* Succesverhalen uit de praktijk: Tijdens dit gesprek worden inspirerende succesverhalen gedeeld van retailers die AI hebben omarmd en daarmee opmerkelijke resultaten hebben behaald. We luisteren naar ervaringen van leiders in de branche en hoe AI hun bedrijven heeft getransformeerd.

* Interactieve discussie en vragen: We moedigen deelnemers aan om vragen te stellen en deel te nemen aan een interactieve discussie. Dit is een kans om dieper in te gaan op specifieke onderwerpen en om van gedachten te wisselen met experts en collega-retailers.

Dit ronde tafelgesprek biedt een waardevolle gelegenheid om te leren van pioniers in de e-commerce en om concrete inzichten op te doen over hoe je AI kunt benutten om je online retailbedrijf te laten groeien en floreren. Of je nu een doorgewinterde professional bent of net begint, dit ronde tafel gesprek zal je inspireren en informeren over de kracht van AI in online retail. We verwelkomen je graag om deel te nemen aan deze boeiende discussie en samen de toekomst van e-commerce en AI te verkennen.

Theme(s):

AI