RIFF Nederland B.V.

RIFF Nederland B.V.

RIFF: Be Digital, Stay Human

Bij RIFF zorgen we voor digitale totaaloplossingen op het gebied van content marketing, digital technology, digital marketing en digital engagement. RIFF bestaat uit een groep zorgvuldig geselecteerde digital bedrijven, met allemaal hun eigen expertises. Zo kunnen we op alle mogelijke touchpoints tussen mensen en bedrijven de juiste ervaringen bieden.

Of het nu gaat om het formuleren van een contentstrategie, het uitbouwen van commerciële platformen, succesvolle zoekmachinemarketing of engagement op social media: bij RIFF ben je voor al je digitale vraagstukken aan het juiste adres.

1500+ klanten, 6 kantoren, 200+ collega’s en 5 awards

Met meer dan 200 specialisten ontzien we RIFF klanten volledig in hun digitale transformatie.

We zijn internationaal én lokaal actief vanuit Amsterdam (HQ), ’s-Hertogenbosch, Nijmegen, Singapore, Jakarta en Sydney. Dit doen we niet alleen, maar samen met innovatieve en inspirerende partners zoals Google, Magento, ADchieve, Facebook en Salesforce. Dit leverde ons onder andere een vaste plek op in de Deloitte Fast 50 en de Emerce100, meerdere FD Gazelle Awards en nominaties voor de Dutch Search Awards.

Contact

We maken natuurlijk graag persoonlijk kennis bij standnummer 349 op de beursvloer. Wil je niet wachten tot de Webwinkel Vakdagen? Kijk dan op https://www.riffonline.com/nl/ of stuur een bericht naar info@riffonline.com.

Business partner TW