FROMM Nederland B.V.

FROMM Nederland B.V.

Opvullen met FROMM AirpadTM Systemen

Airpad™ Systemen produceren on demand luchtkussens van verschillende formaten en samenstellingen, in de breedtes tussen 200 en 420 mm met 1, 2, 3 of 4 onafhankelijke luchtkamers. Geheel naar uw wensen en het te verpakken product kan worden gekozen uit diverse foliesoorten, -diktes en een bijna oneindig aantal luchtkussenformaten. Als u het wenst kunnen de luchtkussens zelfs “doosspecifiek” worden geproduceerd.

Logistiek verpakken moet logisch en efficiënt zijn en om dat mogelijk te maken biedt het FROMM programma haar afnemers een veelheid aan ergonomische werkstations, waarbij u binnen uw productieproces zo kostenefficiënt mogelijk kunt opvullen. Enerzijds creëert u dit met de standaard FROMM accessoires, zoals de opvangbak met geïntegreerde tafel en de mini-hopper (opvangsysteem) boven uw inpakplaats waardoor de luchtkussentjes exact boven de doos worden geleid. Anderzijds heeft FROMM alles in huis om binnen uw logistieke proces een exact passend systeem te realiseren.

Kiest u voor een FROMM AirpadTM Systeem dan kiest u voor een degelijk, ergonomisch en betrouwbaar opvulsysteem met de laagste prijs per m³. U kunt direct en zonder investering met het systeem van start gaan terwijl de betrouwbare FROMM service ervoor zorgt dat u ongestoord verder kunt met uw bedrijfsvoering.

Laat uw besparing vrijblijvend berekenen door een van onze AirpadTM-specialisten.

 

Foliewikkelen

Geholpen door de befaamde Zwitserse kwaliteit van FROMM producten en de complete uitvoering en een aantrekkelijke prijsstelling, hebben de FROMM foliewikkelmachines voor horizontaal en verticaal wikkelen zich een duidelijke positie in de markt weten te verwerven.

FROMM foliewikkelmachines zijn zeer compleet uitgerust en bevatten een serie onderscheidende eigenschappen en kwaliteitsvoordelen. De oplettende gebruiker zal ze zeker herkennen en waarderen. FROMM levert foliewikkelmachines in een vijftal series.

  • De FS100 serie van FROMM is een basisserie dat geschikt is voor vele standaard toepassingen. Deze machinelijn is voorzien van een mechanische folierem en werkt optimaal met voorgerekte foliën.
  • De FS300 serie bevat topmodellen die geschikt zijn voor middelgrote tot grote wikkelfoliegebruikers. De serie is modulair uit te breiden zodat het optimaal functioneert binnen uw logistieke bedrijfsprocessen. Met deze machines kunnen zowel dunne als dikke foliën uitstekend worden verwerkt en er wordt een maximale voorrek van 400% gerealiseerd.
  • De FS500 serie bestaat uit armwikkelmachines in diverse uitvoeringen.
  • De FV serie bestaat uit verticale wikkelmachines voor alle lange en brede materialen, bijvoorbeeld staal en hout. Verkrijgbaar in automatische en semiautomatische uitvoering.
  • De FR serie is een lijn van zelfrijdende robotwikkelmachines in diverse uitvoeringen.

 

Laat uw besparing op foliewikkelen vrijblijvend berekenen door een van onze foliewikkel-specialisten.