Webwinkel leveranciers

<< Terug

Tijdens de Webwinkel Vakdagen ontmoet u diverse bedrijven die u kunnen begeleiden en adviseren bij het ontwikkelen en managen van uw webwinkel. Hierbij valt te denken aan:

  • Webshop software

Een solide webshop systeem vormt het hart van uw webwinkel en stelt u in staat uw webwinkel efficiënt te beheren. U vindt zowel systemen gebaseerd op standaard modules, als ook met maatwerk mogelijkheden. Zeker wanneer het aantal producten in uw assortiment groot is en er regelmatig productwijzigingen zijn is een goede basis met het juiste content management systeem onmisbaar.

  • Full service webshop leveranciers

Verschillende aanbieders bieden full service dienstverlening voor uw webshop. Hierbij kunt u naast de software ook denken aan diensten als grafische vormgeving, interactie design, conversie optimalisatie etc.

  • Product information management

Product informatie is in de e-commerce branche van cruciaal belang, zeker voor webwinkels die met grote hoeveelheden productgegevens te maken hebben. Eén bron voor alle productinformatie zorgt voor een sterke basis voor communicatie met klanten en partners op een consistente en juiste wijze, zowel on- als offline.

  • Hosting

Een goede hosting en domeinregistratie van uw webwinkel is cruciaal. Hiermee kunt u zorgen dat uw webwinkel optimaal bereikbaar is voor (potentiële) klanten.

Tijdens de Webwinkel Vakdagen ontmoet u diverse webwinkel leveranciers die met u kunnen werken aan een kwalitatief sterke webshop. Daarnaast zijn er tijdens de Webwinkel Vakdagen meerdere lezingen en presentaties over dit onderwerp bij te wonen.

Nieuws:

<< Terug


Platinum Sponsor:
Gold Sponsor:
Media partner: